Haber

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, depremzedeler için çadır kent kurdu

Beşiktaş Kulüp Stadı ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, statta yapılan yardım faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Depremin ardından idari heyet olarak bir araya gelerek kriz masası oluşturduklarını belirten Sürmen, AFAD ile temasa geçerek ilk gün akşamı bölgeye 40 iş makinesi ve 4 tanker akaryakıt gönderdiklerini bildirdi.

“6 TIR MALZEME GÖNDERDİK”

Depremzedeler için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Bilgihan Sürmen, “İlk gün 2 tır battaniye, 2 tır kömür, 2 tır karışık beze, 2 tır su gönderdik. 6 tır malzeme gönderdik. Dün derneklerimizin faaliyetlerini sayarsak 50 tıra yakın malzeme gönderdik, “Bu artık milletin işi. Bu herkesin millete karşı sorumluluğudur. Rahat yataklarımızda uzanırken, kalbimizin de rahat etmesi için çalışıyoruz. Bugün de uçakla gitmeyi planlıyoruz. Akşam hava limanına sevk etmek, sabah da bölgeye malzeme göndermek istiyoruz.” sözlerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ ÇADIRKENT KURULDU”

Bölgede çadırkent kurduklarını belirten Sürmen, “Beşiktaş çadırkenti kuruldu. Sıcak yemek dağıtımına başladılar. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. haberler Bekleyenlere güzel haberler dilerim. Sözlerin tıkandığı yerdeyiz. Buraya gelemeyen arkadaşlarımızı Fenerbahçe ve Galatasaray stadlarına gönderiyoruz. Buraya da geliyorlar. Bu artık bir sosyal sorumluluk işi. Bütün vatandaşlarımız cebinde ne varsa veriyor. Hiçbir şey yapamayanlar kan bağışında bulunuyor. Kızılay burada kan bağış noktası kurdu. Millet olarak büyük bir fedakarlık yapıyoruz. Tanrı bize yardım etsin. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.”

agli-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu