Haber

Mahmut Tanal: “Urfalıyam Ezelden”

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı açıklandıktan sonra; “Urfa Gündem” Twitter hesabının Şanlıurfalı olmadığı paylaşımına tepki gösterdi. Tanal, Twitter hesabından; “Şanlıurfa’nın yerli ve milli evladı hakkındaki asılsız haberleri kamuoyunun dikkatine sunuyorum.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal 28. Tur Milletvekili Seçimlerinde CHP Şanlıurfa 1. Adayı olarak aday gösterildi. Tanal’ın Şanlıurfa’dan milletvekili adayı olmasının ardından “Urfa Gündem” adlı Twitter hesabında; AKP, CHP ve HDP’nin ilk eleme adaylarının Şanlıurfalı olmadığı paylaşıldı. Tanal, söz konusu paylaşıma tepki gösterdi. Tanal bugün Twitter paylaşımında şu yorumları yaptı:

“GÜÇ BASIN AÇIKLAMASI ALGI OLUŞTURMA İŞİNDE”

“Şanlıurfa’nın yerlisi, yerlisi, milli oğlu hakkında saçma sapan haberler sunuyorum. Bir! Mahmut Tanal Kendi şahsının Urfalı olduğunu bilmeyecek kadar hayattan kopuk olan trol hesap, ne yazık ki ‘Urfa’ ismiyle algılanmaya çalışılıyor. CHP’nin Şanlıurfa 1. Milletvekili Adayı Mahmut Tanal bu kadim toprakların öz evladıdır, 4 dönemdir Meclis’te mazlum Şanlıurfa halkının sesi olmuştur. Urfalı Çoban Mustafa’nın oğlu Mahmut Tanal olarak AKP’nin trollerine, Saray’ın faydalı elemanlarına, bakanlara, siyasete bulaşan bürokratlara meydan okuyorum! AKP’nin 21 yıldır mağdur ettiği, yoksullaştırdığı Şanlıurfa’da tarih yazacağız. Hedefimiz en az 5 milletvekili. Sana söz veriyorum Şanlıurfa hak ettiğin bedeli göreceksin.”

Kaynak: ANKA / Yeni

haberhamur.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu