Ekonomi

United Payment’tan Money20/20 Düşüşü

Bölgesel büyüme vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren United Payment, Amsterdam’da düzenlenen ve dünyanın en büyük FinTech etkinliği olarak görülen Money20/20 etkinliğinin en büyük sponsorları arasında yer aldı. United Payment etkinlik alanındaki standında çalışmalarını ve hizmetlerini tanıtarak Türkiye’yi temsil etti. Ayrıca DEİK Dijital Teknolojiler İş Kurulu çatısı altında United Payment CEO’su İlker Sözdinler tarafından yürütülen Fintech Komite Başkanlığı kapsamında açılan “DEİK Pavyonu”nda Türk FinTech’leri dünyaya tanıtıldı.

Türk FinTech sektörü, uluslararası arenada yürüttüğü çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. FinTech’te dünyanın en büyük etkinliklerinden biri olan Money20/20’de Türk firmaları öne çıktı. 6-8 Haziran tarihlerinde Amsterdam’da düzenlenen etkinliğin en büyük sponsorları arasında United Payment da yer aldı. Ayrıca DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi FinTech Komitesi liderliğinde “DEİK Pavyonu” gerçekleştirildi.

United Payment yeni adı ve kimliğiyle Money20/20’de

Türkiye, Azerbaycan, Romanya, Gürcistan ve İngiltere’nin yanı sıra açılacak yeni ülkeler için çalışmalarını sürdüren United Payment, yenilenen yüzü ve yeni marka kimliği ile küresel ölçekte atılacak değerli adımların habercisi olarak Money20/20’de yerini aldı. Etkinliğin en büyük sponsorlarından biri olan United Payment, buradaki standında ürün ve hizmetlerini tanıtırken ‘hayatın düğümlerini çözen görünmez güç’ mottosuyla vizyoner duruşunu katılımcılarla paylaştı.

Startup’lar DEİK Pavyonu ile uluslararası arenada

Etkinlik boyunca DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi FinTech Komitesi tarafından gerçekleştirilen DEİK Pavyonu’na katılan Türk FinTech firmaları, global firmalarla tanışmak ve yurt dışına açılmak için de değerli fırsatlar yakaladı. Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi (DEİK) Dijital Teknolojiler İş Konseyi Fintech Komitesi BaşkanıVe United Payment CEO’su İlker Sözdinler  “Sektörün nabzının tutulduğu Money20/20, dünyadaki trendleri ve global firmaların çalışmalarını yakından takip etmek için çok özel bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Buradaki sponsorluğumuzla ismimizi duyurmak, ağımızı genişletmek ve bundan sonra atacağımız adımları pekiştirmek için eşsiz fırsatlar yakaladık. DEİK olarak gerçekleştirdiğimiz pavyonda gelecek vadeden 8 FinTech’in katılımına destek olduk. Avrupa’nın önde gelen kurumlarının Türk şirketlerine olan ilgisini görmek bizi çok heyecanlandırdı. DEİK olarak Türkiye’den global FinTech şirketlerini hayata geçirmeyi ve onlara yurt dışında büyüme fırsatları sunmayı hedefliyoruz. 2025 yılsonu prestiji ile şubedeki her 4 fintech oyuncusundan en az biri uluslararası iş yapabilecek; Uzun vadede 2030’un prestijiyle artan ihracat gelirleri sayesinde en az 5 fintech şirketinin Fortune 500 listesine girmesinde aktif rol almayı hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde de Türkiye’nin finansal teknolojiler alanındaki başarılarına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu düzenlemenin olumlu etkilerini çok daha fazla göreceğimize inanıyoruz.”söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu