Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Havza’da incelemelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Havza ilçesinde incelemelerde bulunduktan sonra geceyi şantiyede geçirdi.

Demir, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede bir ilk olan Havza OSB yolu ile Gidirli- Çiftlik beton yol imalatını inceledi.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin Çiftlik Mahallesi Dünüralan mevkiinde kurduğu yol yapım şantiyesine hareket eden Demir, burada mahalle sakinleri ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Şube Müdürleri ile görüştü.

Özdemir’in Havza Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdiği toplantıya Kaymakam Cengiz Nayman, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Nayman ve Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise 21 yıldır Samsun için çalıştığına değinerek, kırsalda içme suyu ve büyükşehir yol ağı şeklinde tüm altyapıyı 2019 yılında da kalarak tamamlama sözü verdiklerini hatırlattı. 2019 yerel seçim kampanyasında gerekirse şantiye.

Samsun’daki kırsal altyapıyı 2023 yılı sonuna kadar bitirme sözlerini tamamlayacaklarını ifade eden Demir, “2024 yılı öncesi tüm ilçelerimizde mahallelerin ulaşım başta olmak üzere grup yolları ve içme suyu sorunu ile uğraşıyoruz. yatay gelişme olarak ifade edilen en sağlıklı ve en doğru kalkınma modelinin olmazsa olmazı olan projemizi “Stratejik yapılanmamızı, stratejik vadimizi yerine getiriyoruz. Havza’da kurulu bin dönüm OSB’yi şu anda 20 bin dönüme çıkarıyoruz. Şu anda ilçe nüfusumuz bin kişi arttı. Bu artış daha da hızlanacak. Havza’nın geleceği çok parlak, “Kuzey Anadolu’nun en büyük sanayi kenti olacak. Havza ilçemiz, geleceğe emin adımlarla ilerleyen, tüm alt yapılarını büyük ölçüde tamamlamış, gelişmiş bir ilçedir.” dedi.

Geceyi şantiyede geçiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birim yöneticileri eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu