Haber

Müge Anlı, Lüks Hayatını Paylaşmaktan Bir An Çekinmeyen Dilan Polat’ı Eleştirdi!

Müge Anlı, 13 gündür aranan kayıp kadın ve iki kız çocuğuyla uğraşırken Dilan Polat’ın videosunu gördü. “Bir adamın kocası neden altın alır?” diyen Anlı, lüks hayatıyla gündem olan Dilan Polat’ı eleştiriyor. Polat ise bu konuşmaya sessiz kalmadı.

Müge Anlı bu hafta yeni bir iddiayı işlemeye başladı. 13 gündür iki kızıyla birlikte kaybolan Fadime Parlak isimli kadını arıyor.

Kızlarını ve torunlarını bulmak için stüdyoya gelen aile üyeleri, Parlak’ın sosyal medya fenomeni olmak istediğini belirtti.

Aile üyeleri de Fadime Parlak’ın bu talebine karşı çıktıkları için kızlarının evden kaçtığını iddia etti.

Genelde açıklama görselleri paylaşan Parlak’ın yaptığı paylaşımda Dilan Polat’ın altın fotoğrafına gönderme yaptığı görüldü. Brilliant, Dilan Polat’ın eşinin kendisine altın ve gül alırken, kocasının da bozuk para ve maydanoz verdiğini eşinin esprili bir dille anlattığı bir görüntü yayınladı.

Belki bilmeyenleriniz vardır, Dilan Polat son dönemlerin en bilinen sosyal medya fenomenlerinden biridir. Eşi bol hediyeler alan Dilan Polat, lüks hayatını her fırsatta paylaşmayı sever.

Kocasının kendisine bir buket bozuk para gönderdiği anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Polat, eşinden gelen gül buketinden çıkan altınları da gösterdi.

Bir erkeğin karısına neden çil verdiğini anlayamayan Müge Anlı, “Mutlu anlar sosyal medyada gösteriliyor. Kendinizi böyle videolarla ölçmeyin” sözlerini kullandı.

Fadime Parlak’ın Dilan Polat’ın eşinin videosunu aldığı altınlarla ve kendi eşiyle karşılaştıran videosunu yorumlayan Polat’ı isim vermeden eleştirdi.

Anlı, “Kocam bu kadar bir avuç altın getirirse hayatımda nazar değecek, o da değecek ve ‘Bak bu adam herkese çilli altın verecek’ diye sıraya girecekler” dedi. ‘.

Ünlü araştırmacı ve gazeteci de şöyle dedi: ‘Bir adamın kocası neden çeyrek altını alır? Bak, bilmiyorum, beni yanlış anlama. Bu fenomen, kimsenin adını bilmiyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Allah sevginizi arttırsın ama bana garip geldi.

Müge Anlı’nın sözlerine sessiz kalmayan Dilan Polat, Instagram hesabından birkaç paylaşım yaptı.

‘Hanım. Müge benden sana çok sevgiler. Allah sevginizi de artırsın. BEN; Dilan Polat 120 şubem var, fenomen değilim, iş kadınıyım. Bu adam herkese çil altın vermiyor. 15 yıllık karısına, çocuklarının annesine veriyor. Benim çekmecemde de var. Genelde çalışanlarıma dağıtırım. Arkada konuşan beyefendinin kim olduğunu bilmiyorum; ama sabah beni güldürdü.

Polat, “Gerçekten bizimle konuşmayan bir tek Müge Anlı kaldı” sözlerine devam ederek, “Acaba kız kayıp şeyleri buluyor mu, benim yüzüklerimi de bulacak mı?”

İşte o anlar…

??

Ünlü fenomen doğal olarak kanepe olayına değinmeden konuyu geçmedi…

Dilan Polat, Müge Anlı’nın meşhur ‘Kocanın evi yok’ sözünü altın etkinliğine uyarladı.

Müge Anlı bu konuda bir şey söyleyecek mi? Konuyla ilgili görüşleriniz nelerdir?

yorumlarınızı bekliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu