Ekonomi

DowAksa’nın yeni CEO’su Massimo Rebolini oldu

Dow ve dünyanın önde gelen karbon elyaf üreticilerinden Aksa Akrilik’in ortak girişimi olan DowAksa’nın planlı bir değişim süreci kapsamında 1 Haziran 2023 tarihi itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanı olarak; 2015’ten beri bu görevi yürüten Douglas Parks’tan Massimo Rebolini’ye geçti.

DowAksa’nın yeni CEO’su Massimo Rebolini oldu. Önemli uluslararası ve operasyonel deneyime sahip kimya endüstrisinde bir lider olan Rebolini, müşteri deneyimi stratejileri konusunda bilgilidir ve karmaşık işletmeleri yönetmede oldukça deneyimlidir. Şirkete katılmadan önce Rebolini, Dow Tüketici Çözümleri Küresel Ticari Başkan Yardımcısıydı.

Şirketin yeni Yürütme Konseyi Lideri olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rebolini, “Şirketimiz büyüme yolculuğunda önemli bir noktaya geldi.

DowAksa Yönetim Kurulu Lideri Dan Futter, “Yönetim Kurulumuz adına, şirkete olan katkıları ve liderliği için Douglas Parks’a en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Rebolini, şirketin pazardaki konumunu daha da güçlendirecek. büyüme sürecinin devam edeceğine ve başarılı bir şekilde bir sonraki aşamaya taşıyacağına olan güvenimiz tamdır.” – İSTANBUL

merkezefendi-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu