Haber

Aldatıldığını gözyaşlarıyla anlatan Esin Çepni, Bilal Hancı’nın sevgilisi için kendisinden boşandığını söyledi

Hepimizin ‘Kafalar’ kanalından tanıdığı ve kışkırtıcı görüntüleriyle her zaman gündemde olan üçlünün en büyüğü Bilal Hancı, bugün eşi Esin Çepni’nin yaptığı bir paylaşımla gündemi salladı. Sosyal medya hesabından aldatıldığını gözyaşları içinde söyleyen ve ardından ihanet videosunu paylaşan Esin Çepni, daha sonra Bilal Hancı’ya öfkeli bir açıklama gönderdi.

Geçmişin en bilinen sosyal medya uygulamalarından biri olan Vine’ın fenomen isimlerinden biri olarak tanıdığımız Bilal Hancı, yıllardır sosyal medyanın aktif isimlerinden biri.

Daha sonra Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile içerik üretmeye başlayan ve Kafalar kanalıyla sosyal medyada geniş bir kitleye ulaşan Bilal Hancı, özellikle kışkırtıcı videolarıyla tanınıyordu.

Hatırlarsanız Instagram’da 2,6 milyon takipçisi olan fenomen, 2021 yılının temmuz ayında Esin Çepni ile evlenmişti.

Trabzon’daki düğünleriyle sosyal medya magazinlerini meşgul eden çiftin evliliği oldukça başarılı oldu. Birbirlerini ne kadar sevdiklerini her fırsatta dile getirdiler.

Bilal Hancı ile birlikte sosyal medyada içerik üreticisi Esin Çepni de yakından takip edilen isimlerden biri oldu.

Çiftin birlikte yaptığı paylaşımlar büyük beğeni topladı. Esin Çepni, 184 bin takipçili Instagram hesabını oldukça etkili kullanarak takipçileriyle sık sık iletişime geçti.

İkili, 2022 yılında ilişkilerinde çalkantılı bir döneme girmiş ve ayrılma kararı almıştı.

Sosyal medyada tüm paylaşımlarını birlikte sildiler ve bu durumu duyurdular. Ayrıldıklarını ve aralarındaki sorunları çözemediklerini açıkladılar. Ayrıca bu dönemde arkadaş olduklarını ve iyi anlaşarak ayrıldıklarını anlattılar.

Daha sonra Ağustos 2022’de ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdiklerini ve evliliklerini kurtarmak istediklerini açıkladılar.

Bu süreçte ne kadar yorgun ve üzgün olduklarını takipçileriyle paylaşan ikili, Bilal Hancı’nın açıklamasıyla barıştıklarını duyurdu. İlişkileri bir yıldan fazla bir süre sorunsuz devam etti.

Ancak Esin Çepni’nin bu sabah öyle bir paylaşım yapması derginin gündemini hareketlendirdi.

Bilal Hancı, eşi Esin Çepni’yi bir barda aldattığını açıkladı. Yaşadığı ihaneti sosyal medya hesabı üzerinden gözyaşları içinde anlatan Esin Çepni, daha sonra genç bir kadınla öpüşürken görülen Bilal Hancı’nın görüntüsünü paylaştı.

Instagram’da paylaştığı magazin haberleriyle bizleri şaşkına çeviren Yağmur Çevik, Esin Çepni’nin abonelik kanalında yayınladığı bir mesajı da paylaştı. Esin Çepni, Bilal Hancı’nın evliliklerini sürdürmesine rağmen yasal olarak boşandıklarını açıkladı.

‘Beni aldatıp boşandığınızı ve boşandıktan sonraki gece sevgilinizle barda nasıl kutlama yaptığınızı siz değerli takipçilerinize mi anlatacaksınız, yoksa herkese mağdur rolü oynayıp merhametli bir adam olarak ayağa kalkmaya devam mı edeceksiniz? ?’

Esin Çepni’nin söylediğine göre Bilal Hancı boşanmadan önce kendisini aldatmış ve boşanma sebebi de bu olmuş.

Bir başka paylaşımda ise Esin Çepni’nin Bilal Hancı’nın kendisini aldattığını bilmediği ve sevgilisi için boşandığı belirtildi.

Bilal Hancı’dan bu konuyla ilgili henüz bir açıklama veya paylaşım gelmedi.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu