Haber

Yakın Arkadaşı Açıklandı: Dilan Polat’ın Merakla Beklenen Mahkeme Tarihi Açıklandı

Lüks yaşamlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçlamalarla tutuklandı. Dilan Polat’ın arkadaşı, 4 Kasım’dan bu yana cezaevinde olan ikiliyle ilgili haber getirdi. Sevim Alan, Polat ailesinin mahkeme tarihini paylaştı!

İnanılmaz kısa bir sürede yoksulları zor durumda bırakacak bir servete sahip olan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin lüks yaşamlarını her dakika gözlerimize gösterdiğini söylemek yanlış olmaz.

MASAK’ın radarına yakalandıktan sonra mal varlıklarına el konulan fenomen çiftin ışıltılı hayatı bir gecede alt üst oldu.

1 Kasım’da kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alınan ve 4 Kasım’da serbest bırakılan Dilan ve Engin’in de aralarında bulunduğu 12 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ailenin avukatı Hüseyin Kaya, cezaevine gönderilen ikiliyle ilgili sürekli yeni haberler getiriyordu. Gördüğünüz gibi gözaltındayken de sosyal medyanın trendlerinden pek kopamadılar.

Bu dönemde Dilan Polat’ın hem arkadaşı hem de meslektaşı olan Sevim Alan, açıklamalarıyla sık sık manşetlere çıkmıştı, adını mutlaka duymuşsunuzdur.

Güzellik sektörünün dikkat çeken isimlerinden Sevim Alan, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Instagram hesabından yazılı açıklama yapan Sevim Alan, Dilan Polat’ın merakla beklenen duruşma tarihini duyurdu. İddiaya göre Polat ailesinin duruşması 24 Ocak Çarşamba günü yapılacak.

Alan ayrıca açıklamasında şunları söyledi: “24 Ocak’ta Dilan’ın yargılanması gerçek bir haberdir. Kötülüğün karşısında dualarla duracağız. Hepinizin duasını rica ediyoruz…”

Tabii bu Sevim Alan’ın argümanı. Bu haberin gerçek yüzünü en kısa zamanda duyacağız gibi görünüyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu