Haber

Torku Şekerspor milli güreş ve para badminton takımlarına sporcu ve antrenör gönderdi

Torku Şekerspor’un güreş ve para badminton milli takımlarının kamplarına 3 sporcu ve 2 antrenör gönderdiği bildirildi.

Torku Şekerspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, 17 Yaş Altı Grekoromen Güreş Avrupa Şampiyonası’na iki sporcu ve bir antrenör, Uluslararası Para Badminton Turnuvası’na ise bir antrenör ve bir sporcunun katılacağı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Torku Şekerspor Onursal Lideri Ramazan Erkoyuncu, “Amatör branşlara verdiğimiz önem ve destek meyvelerini vermeye devam ediyor. Sporcu ve antrenörlerimizin milli müsabakalara davet edilmesi bizler için gurur kaynağı. Hem güreş hem de para badminton branşlarında sporcularımızın ve milli takımlarımızın ülkemize madalyalarla döneceğine inanıyorum.Tüm milli takımlarımıza başarılar diliyorum.” sözlerini kullandı.

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da bugün başlayacak ve 18 Haziran’a kadar devam edecek olan Avrupa 17 Yaş Altı Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Torku Şekerspor’da Halil Çınar ve Ömer Altaş milli forma altında madalya arayacak.

Türkiye’yi 51 kiloda Ömer Altaş, 60 kiloda Halil Çınar temsil edecek.

Torku Şekerspor Teknik Direktörü Soner Sucu da milli takımda görev yapacak.

Para Badminton Milli Takımı Kanada’daki turnuvaya katılacak

Para Badminton Ulusal Grubu, 14-18 Haziran tarihlerinde Kanada’nın başkenti Ottawa’da düzenlenecek uluslararası turnuvaya katılacak ve 2024 Paris Paralimpik Oyunları için puan toplayacak.

Organizasyonda Torku Şekerspor’dan Emine Seçkin de gayret gösterecek, milli takımı Torku Şekerspor’dan Ahmet Bozdam çalıştıracak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu