Haber

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, çalışanlarının yüzünü bir kez daha güldürdü! Sürekli çalışanların maaşlarına yüzde 107 zam

Çalışanlarının haklarını savunmak için hassasiyetle hareket eden Belediye Başkanı Feyat Asya, bu yıl maaş düzenlemesiyle çalışanların yüzünü güldürdü. Porsor Ana Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi konferans salonunda çalışanlarla toplantıya gelen Önder Asya, 2023 yılı için belirledikleri fiyatı onlarla paylaştı.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya işçilerinin yüzünü bir kez daha güldürdü! Personel maaşlarında her zaman yüzde 107 artış” layout=”intrinsic” width=”640″ height=”430″>

ÜCRETLERDE YÜZDE 107 ARTIŞ

Yoğun katılımın olduğu programda konuşan Önder Asya, bu yıl için işçilerin günlük ücretlerinin hep 360 liraya çıktığının altını çizerek, belirlenen bu fiyatla aradaki farkın ekipler halinde işçilerle kapatıldığını vurguladı. Maaşlara yüzde 107 zam yapıldığını belirten Önder Asya, en düşük çalışanın 11 bin TL alacağını kaydetti.

ASGARİ MAAŞ 11 Bin TL

Başkan Asya yaptığı konuşmada, “Farklı illerden belediye başkanlarımız ile çeşitli programlara katılmak üzere Japonya’daydık. Yeni yıl maaş artışlarınızın daha hızlı olması için yurda dönüşte bazı programlarımızı iptal ettik” dedi. zamanında.Emekçi kardeşlerimizin mağduriyetine uğramamaya özen gösterdik.Artış hepimizi sevindirdi.Sizler asgari ücrete bağlı olan sıradan çalışanlar değilsiniz.Ancak ilgili arkadaşlarımızla birlikte bir fiyat belirledik. taban fiyatın üzerinde belediyemizin imkanlarını da göz önünde bulundurarak.Sayın Cumhurbaşkanımız yıl içinde asgari fiyatta güncelleme yaparsa biz de tavır bazında gereğini yaparız.Bu kapsamda bu yıl işçilerimizin günlük ücretlerini her zaman 360 liraya yükselterek ekip personeli ile arasındaki farkı kapatmıştır.Ancak hiçbir çalışanımız 11 bin TL’nin altında maaş almayacaktır.Yeni dönemde tüm çalışan kardeşlerimize hayırlı olmasını dileriz. kırışık ım” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu