Haber

Murat Kurum’dan çalışanlara müjde!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Türk-İş İstanbul İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kurumu, Türk-İş İstanbul 1. Bölge Lideri Halil Faki Erdal ve beraberindeki heyet karşıladı.

“31 MART SEÇİMLERİ İSTANBUL’DAKİ TRAFİK SORUNUNUN SONLANDIRILMASI İÇİN İSTANBULLULARIN ATACAĞI ADIMIN KARARIDIR”

Murat Kurum burada yaptığı konuşmada, “31 Mart seçimleri İstanbul’un geleceğine İstanbul’da yaşayan halkın karar vereceği seçimdir. İstanbul’daki trafik sorununu bitirmek, deprem riskini ortadan kaldırmak için atacakları adımın atılması kararıdır. “Sosyal yardımdaki adaletsizliği ortadan kaldırma seçeneği olacak.”söz konusu.

“1 NİSAN SABAHINDA YÖNETİM ANLAYIŞIMIZDAN SAMİMİYET VE TEŞEKKÜRÜ KALDIRMAYACAĞIZ”

Kurumsal konuşma, “Her zaman paylaşımcı bir yönetim anlayışı sergiledik. Hiçbir sendikayı ayırmadan onların talep ve taleplerini not aldık, karşılayan tarafta olmaya çalıştık. İnşallah 31 Mart akşamı bu samimiyetimizi tüm İstanbullularla birlikte göstereceğiz. “1 Nisan sabahı yönetim anlayışımızdan samimiyeti ve tevazuyu çıkarmayacağız.”Sözlerine devam etti.

“İŞÇİLERİMİZLE BİRLİKTE, İŞÇİLERİMİZİN HAKLARINI KORUYAN TARAFTA OLACAĞIZ”

Kurum, Bakanlık döneminde olduğu gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadrosuna da destek vereceğini sözlerine ekledi. “Çalışanlarımızı, çalışma koşullarını, gelirlerini ve diğer tüm insani ihtiyaçlarını destekleyeceğiz. Çalışanlarımızla birlikte personelimizin haklarını koruyan tarafta olacağız. Masanın her iki tarafından da bakabileceğiz. Alınan tüm kararlarda Türk-İş’imiz ve işverenlerimiz sürece dahil olacak. Biz masanın bir tarafında olacağız. “Emekçilerimiz, işçilerimiz adına atılması gereken her adımı sizlerle birlikte atacağız, atılması için de her türlü çabayı göstereceğiz.”söz konusu.

“KİPTAŞ ÜZERİNDEN İŞÇİLERİMİZİN EV SAHİBİ OLMASINA DESTEK OLACAĞIZ”

Kurum, İstanbul’da yaşayan personelin güvenli ve emniyetli konutlara sahip olması için her türlü desteğin verileceğini belirtti. “İşçilerimizin ev sahibi olması için Kiptaş’a destek vereceğiz. Sendikalarımıza ve işçilerimize maddi, manevi ve inşaat olarak her türlü desteği sağlayacağız. “Vatandaşlarımızın uygun, sağlam ve güvenli konutlara sahip olması için sorumluluk alacağız.”sözlerini kullandı.

Kurum ayrıca Türk-İş’e yapılacak yeni genel merkez binası hakkında da konuştu. “Bakanlığım döneminde TOKİ’mizle hem arsa tahsis ettik hem de inşaat ve proje çalışmalarına destek verdik. İnşallah oraya güzel bir karargah kuracağız. “Sözle değil icraatla olur” dedi.diyerek konuşmasını tamamladı.

Kurum ziyaretinde kendisine AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe eşlik etti.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu