Yaşam

Kedi Annelerin Çok İyi Bildikleri 10 Durum

Kedi anneleri toplanın! Birbirimizin duygularını yorumlayacağımız kedilerimizin daha doğrusu çocuklarımızın tepkilerini ve durumlarını söylüyoruz. Her kedinin kendine has bir karakteri olduğunu düşünüyoruz ama hepsi bariz kafa hareketleri yapıyor. İşte kedi annelerinin çok iyi bildiği 10 durum.

1- Siz tuvaletteyken sizi ve tuvaleti izlemeye bayılırlar.

Asla mana yüklenemeyecek davranışlardan biridir. Sanki kendi tuvaletleri varmış gibi sizinle birlikte sahipleriyle banyoya koşarlar. Kapının arkasında bırakmaya çalışsanız bile gerekirse çizebilirler. Tavsiyemiz onlara görünmeden tuvalete gitmenizdir. Aksi takdirde, işiniz bitene kadar izlenebilirsiniz.

2- Nerede olursa olsun her yerde uyurlar.

Alışılmadık yerlerde uykuya dalarlar. Uyudukları yerlere ne kadar gönlümüz izin vermese de annenin yüreği iş yerinde kalkamaz. Olduğu yerde uyanana kadar beklemek en iyisidir.

3- Kendilerini kablolarla şarj ederler

Hala kablo meraklılarının ne işe yaradığını anlamıyoruz, ancak güç depoladıklarını düşünmeye başlıyoruz. Bazen evdeki en değerli kabloları bile kemirirler. Eğilmedikleri sürece her kablo onlar için feda edilebilir ama lezzetli yemekleri varken neden diye soruyoruz.

4- Elleriniz her şeyden lezzetli

Kedi annesi olduğunu gösteren en bariz özelliği. Kedi dişleriyle çizilmiş tüylü kollar ve parmaklar. Yiyecek ve kablolar bir yana, elleriniz bir yana. Bu üçlünün ortasındaki savaşın galibi her zaman sizin elinizde olacak. Yorganın altında olsa bile zaten bir parmak kaybolmuş olabilir.

5- E-postalarınızı sizin için yanıtlıyorlar

Siz anne olarak saatlerce yemek parasını kazanmak için çalışırken kedileriniz de size yardımcı olacaktır. Birikmiş e-postalarınızı açar açmaz bilgisayarınıza atlar ve yanıt verirler. Bazen üzerinde uyuyakalabilirler…

6- Banyo yapmanıza gerek yok, sizi yavruları gibi yalarlar.

Isırmanın yanı sıra terfi olarak da yalarlar. Isırmadan sonra kendilerini kurtarmak için temizliğinizin sorumluluğunu üstlenirler. Sıcak ve kaba dilleri masaj gibidir. Hizmetlerinin karşılığında bir ıslak yemek ödülü hiç de fena değil.

7- Ayakların altını temizlerler.

Masanıza koyduğunuz süsleri siz beğenebilirsiniz ama kediniz beğenmezse o eşyalar bir hiçtir. Kırılsın, dökülsün umurlarında değil, minicik patileriyle bir saniyede yere sererler. Bir anne olarak temizlik yapmak ve uçlarına hükmetmek senin elinde.

8- Televizyon programlarını kaçırmadan takip ederler.

Çalışan kedi annelerine önerebileceğimiz şey, evden çıkmadan televizyonu açık bırakmaları. En sevdikleri şeylerden biri televizyon izlemek ve hareket eden her nesneyi yakalamaya çalışmak olacaktır. Zevkle izliyorlar ama televizyonu devirmenin sorumluluğunu da kabullenmek gerekiyor.

9- Üzerinizde uyumayı severler

Geceleri nefes alamadığınızda korkmayın. Yüzünüzdeki veya sırtınızdaki yük sadece kedinizdir. Almış olduğunuz tüm konforlu yatakların yanı sıra yüzünüzün rahatlığı da kediniz için fazlasıyla yeterli olacaktır.

10- Masaj yapmayı severler

Özellikle karın ağrınız olduğunda sanki hissediyor ve masaj yapıyorlar. Sıcak ve yumuşak patileri o kadar güçlü bir etkiye sahiptir ki tüm yorgunluğunuzu alır.

Kedi anneleri olarak siz de gidip kedinizi öpün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu