Haber

Hacıosman Metro Hattında Kadın İntihara Girişti

Hacıosman Metro Hattı 4. Levent istasyonunda bir kadın intihara teşebbüs etti. Ağır yaralı olarak kurtarılan kadın hastaneye kaldırıldı. Metro seferleri iptal edildi. Otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı 4. Levent istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre durakta bekleyen bir kadın, metro durağa girerken rayların üzerine atlayarak intihara teşebbüs etti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Rayların üzerine atlayan ve ağır yaralanan kadını itfaiye ekipleri kurtardı. Sağlık ekipleri kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

METRO SEYAHATLERİ DURDURULDU, OTOBÜS DURAKLARI TÜKETİLDİ

Olay nedeniyle metro seferleri durduruldu. İşlerine gitmeye çalışan vatandaşların otobüslere yönelmesiyle duraklarda yoğunluk yaşandı. Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından metro seferleri normale döndü.

METRO İSTANBUL’DAN AÇIKLAMA

Metro İstanbul, olayla ilgili resmi sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Sınırı 4.Levent istasyonunda bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle 4.Levent istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. “Uçuşlarımız Yenikapı-ŞişliMecidiyeköy ve Sanayi Mahallesi-Hacıosman istasyonları arasında gerçekleştirilmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

eldivanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu