İş

EasyB’ cebe girdi

İşletmelerin verimliliğini ve sürdürülebilirliğini çeşitli iş süreçlerini optimize ederek artıran KolayBi’, bir ön muhasebe programı olmasının yanı sıra taşınabilir uygulamasını da devreye aldı. Tamamı KolayBi’ yazılım grubu tarafından geliştirilen KolayBi’Portable ile tüm e-fatura, alış-satış faturası süreçleri, cari işlemler, banka hesap takibi, proje oluşturma, işlerin yönetilmesi gibi birçok ön muhasebe işlemi yapılabilmektedir. . Şu ana kadar 4 bine yakın kullanıcı tarafından indirilen uygulamanın 2023 yılında 10 bin kullanıcıya ulaşması bekleniyor.

Geliştirilmesine Mart 2021’de başlanan ve bu yıl lansmanı yapılan taşınabilir uygulama hakkında bilgi veren KolayBi CTO’su Eray Balat, “Uygulamamızı kendi iç yazılım ekibimizle geliştirdik. Bu süreçte maliyetimiz zaman ve işçilik oldu. Kullanıcılarımız KolayBi’Portable ile tüm e-fatura, alış-satış faturası süreçleri, cari işlemler, banka hesap takibi, proje oluşturma, iş yönetme gibi en temel muhasebe işlemlerini gerçekleştirebilecek. Uygulamamızın en değerli avantajlarından biri; bilgisayara ihtiyaç duymadan taşınabilir cihazlar üzerinden iş süreçlerini istenilen yer ve zamanda yönetebilmek. Bu noktada asıl vaadimiz kullanım kolaylığıdır. Tüm arayüzlerimizi kullanıcı deneyimine uygun olarak geliştirdik. Kullanıcılarımızın görüşlerine göre her zaman gelişmeye devam edeceğiz.

KOBİ’ler KolayBi’ Taşınabilir ile bankacılık hizmetlerine erişebilecek

Uygulamanın geliştirilmesi ve güvenliğinin KolayBi teknik ekibi tarafından takip edildiğini belirten Balat, güncelleme süreciyle ilgili olarak şunları paylaştı: “Müşterilerimizin talepleri ve KOBİ’lerin ihtiyaçlarına göre güncelleme sıklığı değişebilir ancak biz yayınlıyoruz. en az iki haftada bir ve en fazla dört haftada bir yeni güncelleme. Bilindiği üzere finans sektörü düzenleyici bir bölümdür. Kullanıcı deneyimi ve ihtiyaçlarının getirdiği eklemeler dışında bir de yapmamız gereken güncellemeler var. İşletmelerin tüm süreçlerini dijitalleştirmek ve kullanıcı deneyimi doğrultusunda tutmak her an aktif olmanızı gerektiren bir durum.” 2023 yılında temel hedeflerinden biri olarak KOBİ’lere yeni nesil bankacılık hizmetleri sunan bir altyapı kurmayı belirleyen KolayBi, bu hizmetlerini taşınabilir uygulamasına taşıyacak.

Hizmet bankacılığı mevzuatı doğrultusunda; Kurumsal hesaplar, para gönderme ve alma, kredi verme gibi bankacılık ve mali yönetim hizmetlerini bir araya getirmeye yönelik çalışmalarını sürdürürken; muhasebe, finans ve bankacılığı tek platformda buluşturan bir kuruluş olma yolunda önemli bir adım atıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu