Haber

Davutoğlu: ‘Gözlemcimiz Türkiye’deki her sandıkta bizim temsilcimiz olacak’

Gelecek PartiGenel Lider Ahmet Davutoğlu, Samsun ‘içinde; “Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik ve oy Güvenlik çalışmalarını inceledik. Size müjdem şu: Gözlemcimiz Türkiye’deki her sandıkta bizim temsilcimiz olacak. Tek bir sandık bile sahiplenilmeyecek. İyi haber şu ki, bu kadar çok saldırmalarının nedeni kaybedecek olmaları. Onlar kaybedecek, 85 milyon olarak biz kazanacağız” dedi.

Millet İttifakı Başkan Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Samsun2019’da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile miting düzenledi.

Mitingde konuşan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’nun reklam filminin montajını gerçekmiş gibi anlattığı görüntüleri hatırlatarak, “Söyleyecek başka sözü olmayanlar böyle yapar. Buradan sesleniyoruz. Erdoğan ve olanlar” dedi. İktidar bilsin ki Türkiye’yi hiçbir terör örgütüne teslim etmeyeceğiz.” Davutoğlu şunları söyledi:

“Bakın size bir Samsunludan bahsedeceğim. Akademik hayatımda da devlet hayatımda da örnek aldığım Prof. Ali Fuat Başgil Prof. 1961’de Samsun’dan senatör olarak cumhurbaşkanı olarak Ankara’ya gitti ama darbeciler, Fahri Özdilek ve diğerleri onu başbakanlığa çağırarak tehdit ettiler, ‘Hayatına garanti veremeyiz’ dediler. 60 yıl sonra Bahçeli, ‘Muhalefetin bedenleri kurşunlarla doldu, hak ettikleri müebbet ya da kurşunlardır’ diyor. İlk kez bir siyasetçi tehdit ediyor.Samsunlular meydanları öyle bir kıyamet havasında doldurdu ki Allah hepinizden razı olsun.Şimdi Ali Fuat Başgil’den ders alıp onu görmüş biri olarak söylüyorum. hocası olarak Bahçeli’nin tehditleri bizi yıldırmaz 27 Mayıs darbecileri Bizi tehdit edenler bilsinler ki 14 Mayıs’ta bu darbeci, vesayetçi, otoriter Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gidecek ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem gelecek. .

“DAMADİN BERAT ALBAYRAK, AĞERİ SERHAT ALBAYRAK NEREDE ÇALIŞTI”

“SİZLERE MÜJDELERİM TEK BİR KASA DEĞİL SAHİPSİZ KALACAK”

İki gün için bir kelime daha kaldı. 14 Mayıs sabahı birlikte sandığa gideceğinize söz veriyor musunuz? Her sandığı, her oyu korumak için sandıkları gözetleyeceğinize söz veriyor musunuz? Sizinle de konuşuyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek tüm seçim güvenliği çalışmalarını inceledik. Size müjdem şu: Gözlemcimiz Türkiye’deki her sandıkta bizim temsilcimiz olacak. Tek bir sandık bile sahiplenilmeyecek. İyi haber şu ki, bu kadar çok saldırmalarının nedeni kaybedecek olmaları. Onlar kaybedecek, biz 85 milyon olarak kazanacağız.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

harmancikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu