Ekonomi

BingX, P2P İşlem Hizmetlerini Türkiye ve MENA Bölgesine Genişletiyor

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri BingX AED, DZD, EGP, JOD, KWD, QAR, SAR, MAD ve TRY gibi birçok MENA bölgesi ve Türk prestijli para birimleri için Peer-to-Peer (P2P) işlem hizmetleri sunmaya başladı. BingX, bu özelliği açarak yerel prestijli para birimleri ile kripto para satın almak isteyen kullanıcılar için daha fazla erişilebilirlik ve kolaylık sağlamayı hedefliyor.

BingX’in Türkiye’ye ve MENA bölgesine genişlemesi, P2P işlemlerinin kripto para birimi endüstrisinde büyük ilgi gördüğü bir döneme denk geliyor. Bu stratejik hamle, Türkiye ve MENA bölgesindeki tüccarlara ve kullanıcılara sıfır işlem fiyatıyla doğrudan kripto para birimi işlemleri sağlıyor. 300’den fazla ödeme yöntemini destekleyen ve 40’tan fazla ülke ve bölgede kullanılabilen başarılı P2P işlem hizmetlerine dayanan BingX, kullanıcı dostu ve uygun maliyetli işlem deneyimini şimdi Türkiye ve MENA pazarına taşıyor.

P2P süreç hizmetlerinin genişletilmesiyle BingX, Orta Doğu, MENA ve Türkiye’den aktif olarak piyasa katılımcıları arıyor ve canlı bir ticaret ekosistemini destekliyor. Sınırlı süreli bir teklifin parçası olarak, tacirler artık sıfır teminatla başvurabilir ve BingX ile bağlı kuruluşlarının birinci aşamasında özel avantajlara hak kazanabilir. Türkiye ve MENA topluluğuyla daha fazla etkileşim kurmak için, bölgelerdeki P2P süreç faaliyetlerine katılan kullanıcılar, süreç hacimlerine göre ödüllendirilecek.

P2P işlem hizmetlerimizi tüm kullanıcılar için daha fazla erişilebilirlikle sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” belirtti, Elvisco Carrington, BingX Halkla İlişkiler ve Bağlantı Yöneticisi Platformumuzun sunduklarını geliştirmeye devam ederken, kullanıcılarımıza profesyonel, güvenli ve uygun maliyetli işlem çözümleri sunmaya kararlıyız. Türkiye ve MENA pazarına genişleyerek ve sıfır ücretli P2P ticaret sunarak, yerel kullanıcıların ve tüccarların benzersiz ihtiyaçlarını karşılayan dinamik bir ticaret ortamı yaratmayı hedefliyoruz.”

 

BingX Hakkında

2018 yılında kurulduBingX dünya çapında 100’den fazla ülke ve bölgeye Spot, Derivatives, Copy Trade ve Grid işlem hizmetleri sağlayan 5 milyondan fazla kullanıcısı olan lider bir kripto borsasıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu