Haber

Başkan Özyiğit, “Bisiklet eğitim parkımızı kısa süre içinde hizmete açacağız”

Mersin Yenişehir Belediyesi’nin Fuat Morel Mahallesi’nde üretimine devam ettiği Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı sona erdi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Burası önümüzdeki dönemde bisiklet antrenman üssü olacak. Doğayı ve sağlığımızı önemsiyorsak hayatımızda bisiklete öncelik vermeliyiz. Şehrimize şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından Fuat Morel Mahallesi’nde 5 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı’nda çalışmalar sürüyor. Tamamlandığında hem yaşam alanı hem de bisiklet eğitimi için tam donanımlı bir park olarak Yenişehirlilerin hizmetine girecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, çevre düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı parkı ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve ekiplere kolaylıklar diledi.

“Parkımızı çok kısa süre içinde hizmete açacağız.”

Yenişehir ve Mersin’in ilk bisiklet eğitim parkı olarak hizmet vereceğini belirten Önder Abdullah Özyiğit, “Yenişehir Belediyesi Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı’ndayız. Yenişehir ve Mersin’in ilk bisiklet eğitim parkıdır. Burada hem çok kaliteli bir yaşam alanı hem de bisiklet eğitimi için uygun bir partner oluşturulmuş olur. Meslektaşlarıma emekleri için teşekkür etmek istiyorum. Bu parktan bisiklet yollarına da bağlantı olacak. İnsanlar bisiklet eğitimlerini burada aldıktan sonra önümüzdeki dönemde burası bir bisiklet eğitim üssü haline gelecek. Bisikletin hayata katılımı ile ilgili çok değerli bir altyapı olacak. Doğaya ve sağlığımıza değer veriyorsak, hayatımızda bisiklete de öncelik vermeliyiz. Şehrimize hayırlı olsun. Çok kısa süre içerisinde parkımızı hizmete açacağız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu