Ekonomi

Aydem Enerji Grubu Şirketlerinde Üst Yönetim Değişiklikleri

Aydem Yenilektif Power ve Aydem Perakende/Gediz Perakende’de yeni Genel Müdür atamaları yapıldı.

Sadece yenilenebilir kaynaklarla elektrik üreten Türkiye’nin en büyük şirketi Aydem Yenilenebilir Enerji ile Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa’daki elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende/Gediz Perakende’de Genel Müdürlük pozisyonlarına değerli atamalar yapıldı.

Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü olarak Serdar Marangoz atandı. Daha önce Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de Genel Müdür olarak görev yapan Marangoz, aynı zamanda Aydem Yenilenebilir Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini de üstlenecek. ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Carpenter, kariyerine Siemens AG’de başladı. 2009 yılından bu yana Aydem Güç çatısı altında farklı şirketlerde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan Marangoz, 2019 yılında Aydem Güç Ticaret Küme Lideri (CCO) ve Aydem Yenilenebilir Enerji Yönetimi Konsey Üyesi olarak atandı. 2021 yılından bu yana Aydem Perakende ve Gediz Perakende.

Mustafa İren, Aydem Perakende ve Gediz Perakende’nin Genel Müdürlüğüne atandı. Daha önce çeşitli firmalarda Operasyon Müdürü olarak görev yapan İren, Başşehir Üniversitesi İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü mezunudur. Alanında 12 yılı aşkın deneyime sahip olan İren, kariyerine Garanti Bankası’nda başlamış ve 2011 yılında enerji sektörüne geçmiştir. Dokuz yıl Enerjisa’da üst düzey yönetici olarak görev yaptıktan sonra, şu anda Enerjisa’da Operasyon Müdürü olarak çalışmaktadır. 2020 yılından bu yana Aydem Perakende ve Gediz Perakende.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-gercus.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu