Haber

Armağan Çağlayan’dan 1 Milyon TL’lik Bağış Açıklaması: ‘Benim Yaptığım Sanılıyor’

Kahramanmaraş’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından ülkemizde de birçok yardım kampanyası başlatıldı. Yardım kampanyalarıyla depremzedelerimizin yaralarını bir nebze de olsa sarmaya çalışıyoruz. Bu amaçla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Halk TV ekranlarında ‘Bir Kira Bir Ev’ yardım kampanyası düzenlendi. Yardım programına çok sayıda ünlü isim katıldı. Programa 1 milyon TL’lik yardım da gündemdeydi. Bu yardımı yapan kişinin Armağan Çağlayan olduğu düşünüldü ancak Çağlayan, kendisinin böyle bir yardımda bulunmadığını açıkladı.

Detaylar burada…

Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Bir Kira Bir Ev’ kampanyası başlatıldı.

Halk TV’de düzenlenen programa çok sayıda ünlü isim katıldı. ‘Bir Kira Bir Ev’ yardım kampanyasına Metin Akpınar, Zülfü Livaneli, Gülşen, Sıla, Erol Evgin, Yıldız Tilbe gibi birçok ünlü isim destek verdi. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Armağan Çağlayan oldu.

‘Bir Kira Bir Yuva’ programının ardından Armağan Çağlayan’ın 1 milyon TL yardımda bulunduğu söylendi.

Mert Fırat, Hakan Altun ve Pınar Deniz gibi isimlerin de yardım ettiği programda en çok yardımı yapan isimlerden birinin Armağan Çağlayan olduğu söylendi. Armağan Çağlayan, deprem sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken bir isim oldu.

Armağan Çağlayan yaptığı açıklamada 1 milyon TL’lik yardımı yapanın kendisi olmadığını, bir kafa karışıklığı yaşandığını belirtti.

Armağa Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ‘İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bağış kampanyasında isim benzerliği nedeniyle yapılan bağış, tarafımdan yapılmış gibi algılanarak ihbar edildi. Bağış Özgül ve Armağan Çağlayan Vakfı tarafından yapıldı. Bence kafa karışıklığı tamamen isimlerin benzerliğinden kaynaklandı.’

Armağan Çağlayan bu paylaşımıyla konuya açıklık getirdi.

Armağan Çağlayan daha sonra İzmir’de aynı isimle bir sitenin kendisine ait olduğunun düşünüldüğünü belirtti.

Çağlayan, Twitter hesabından yapılan yorumlara şu açıklamaları yaptı: ‘Kiracılar bazen beni arıyor. Fazla büyütmeyin diye. Ciddiyim.’ Armağan Çağlayan’ın takipçileri ise bu konuya sessiz kalmayarak ‘size yakışır’ yorumunu yaptı.

Armağan Çağlayan, deprem sonrası vaat edilen tek şeyin inşaat olmasına da tepki göstererek tartışma yarattı.

Armağan Çağlayan, ‘Depremden sonra vaat edilen ve konuşulan tek şeyin inşaat olması saçma değil mi? İş? Eğitim? Akıl sağlığı? Umut? Umut? Gelecek kaygısı mı? hiç yok! Değilse, inşaat!’ Sözlerini kullandı.

Çağlayan’ın bu sözleri birçok kişi tarafından desteklendi ve birçok kişi tarafından eleştirildi.

haberaydintepe.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu